Angelice helpt je de drempel over! cover

Angelice helpt je de drempel over!

Wist je dat onze plantaardige gelato ook op beurzen te vinden is? In januari stond Angelice op de Horecava om bezoekers onze vegan gelato te laten proberen. Op 11 maart zijn we te vinden bij de Dag van het Ambacht. Je vindt ons bij Next Level in de evenementenhal Gorinchem bij stand IJS04. Wat we daar doen? We laten je kennismaken met onze gelato. We hebben enkele smaken bij ons die je kunt proeven. We vertellen je ook graag over ons product en denken graag met je mee over wat ons product voor jou kan betekenen. Kom je ook langs om te proeven, te leren en geïnspireerd te worden?

Natuurlijk staan we op beurzen om onze plantaardige gelato te laten proeven. We willen ons lekkers met de wereld delen. Er is weinig dat we liever doen dan laten zien dat onze gelato heerlijk is en “toevallig” ook nog plantaardig! Te vaak horen we nog leuzen als ‘vegan kán ook lekker’ of ‘het is net echt’. Angelice ís lekker, romig, en ook nog eens plantaardig. Onze missie is het weghalen van de drempel die het vegan label op kan roepen. En geloof ons: de smaak van Angelice helpt je de drempel over.

Van de ene beurs…

Dat merkten we recent al op de Horecava. Vorig jaar waren er nog wat bezoekers die vertwijfeld proefden. Nu, anno 2024, waren er gelukkig al veel minder twijfelaars. Juist de twijfelaars zijn een uitdaging vindt eigenaar Angele Jehee. Het is zo leuk als je die kunt overtuigen. Zeker op beurzen, waar mensen komen om geïnspireerd te worden. Want om te inspireren, moet je wel iets durven te proeven. Angele grapt: ‘Soms horen we mensen langslopen en tegen elkaar zeggen dat vegan vast te gezond is. Maar zo gezond is mijn gelato niet, hoor!’ Het blijft een product met suiker en vet.

Een sfeerimpressie van onze ervaringen op de Horecava. Wat hebben we genoten!

Naar de volgende beurs…

Bovendien is gezond, verantwoord of duurzaam helemaal niet per se niet lekker. Precies dat is waar de volgende beurs, de Dag van het Ambacht, om draait. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met duurzaam ondernemen. Daarin zijn allergeenvrije en vegan producten natuurlijk onmisbaar. Organisator Linda van der Windt wil met deze beurs laten zien dat het draait om de smaak en liefde voor het vak: ‘Hier kun je proeven dat plantaardig eten niet meer is zoals tien jaar geleden. Goed ijs is ook zonder melk te maken.’ Daarom wordt dit jaar de gelato van Angelice getoond bij de Innovatiegalerij van de Dag van het Ambacht, als een van de belangrijke innovaties van het evenement. Wat een eer!

Beurzen zijn dus goed om je product te promoten. Maar ook als maker wordt Angele nog elke keer geïnspireerd en verrast, vertelt ze. ‘Op beurzen doe je mooie ontdekkingen. We waren bijvoorbeeld al enige tijd op zoek naar vegan ijshoorntjes, maar konden die alleen in Polen vinden. Toen stonden ze op de Horecava ineens bij ons om de hoek! Dus binnenkort vind je die heerlijke vegan wafeltjes bij onze gelato.’

Nog zo’n fijne kant van zulke dagen is dan ook het leggen en onderhouden van contacten. Je krijgt niet alleen de kans anderen enthousiast te maken voor jouw product, maar ook om zelf meer te leren over ontwikkelingen en innovaties in het vak. Zo maakte Angele op de Horecava ook kennis met NextDeli. Dat klikte zo goed, dat deze organisatie de nieuwe distributeur van Angelice wordt! Benieuwd naar onze samenwerking? Daarover volgt later meer…

Bekijk hier alle Gelato smaken van Angelice