Angelice

Hoe Angelice het Carlton Beach Hotel verleidde

Jaarlijks weten honderden toeristen en zakelijke gasten hun weg naar het Carlton Beach Hotel aan de kust van Scheveningen te vinden. Sinds afgelopen voorjaar serveert chefkok Bart Siliakus en zijn tienkoppige team de gelato van Angelice aan haar gasten. 'Het is niet alleen een verantwoorde keuze, maar vooral een fantastisch lekker product.'

Bart kwam in aanraking met Angelice tijdens de Horecava in januari 2023. 'Ik had mij voorgenomen om die dag alleen maar vegan te eten. Er is tegenwoordig zoveel voor handen op dat gebied. Daarbij staat duurzaamheid steeds hoger in het vaandel in ons hotel: daar passen plantaardige keuzes op het menu uitstekend bij.

Toen ik de gelato van Angelice zag staan, was mijn nieuwsgierigheid direct gewekt. Ik was vooral benieuwd of plantaardige gelato wel lekker zou zijn. Ik proefde een paar smaken en eigenlijk tot mijn verrassing was het serieus heerlijk. In gesprek met eigenaresse Angele Jehee bleek ook nog eens dat haar bedrijf in Voorburg zit. Om de hoek van Scheveningen dus!'

Persoonlijk, duurzaam én lekker

De kennismaking smaakte voor Bart naar meer. Op de plek waar Angelice haar gelato zelf bereid, spraken Bart en Angele elkaar opnieuw. 'Wat mij meteen al opviel, was het persoonlijke contact. Je werkt niet samen met een ijsbedrijf, maar met Angele als persoon. Ik vind het belangrijk om te weten met wie ik samenwerk, waar het product vandaan komt en het is helemaal mooi meegenomen als ik ergens op de fiets naartoe kan. Bij Angelice komen al die elementen samen.'

Bekijk hier alle Gelato smaken van Angelice