Angelice is nu beschikbaar bij NextDeli! cover

Angelice is nu beschikbaar bij NextDeli!

Hoera! Vanaf nu is het nóg makkelijker om onze plantaardige gelato in huis te halen. We krijgen namelijk een nieuwe leverancier. Dankzij landelijk B2B food platform NextDeli is onze gelato in heel Nederland leverbaar. Waar wacht je nog op?

We zeiden het al: vakbeursen zijn geweldig voor nieuwe inspiratie. Op de Horecava in januari liepen we Ben Hansen, directeur van NextDeli, tegen het lijf. Daar klikte het zo goed mee, dat we dachten: met díé organisatie moeten we samenwerken. Bij NextDeli is er namelijk ruimte voor kleine ondernemers. Het e-commerce platform is als een gezellige online winkelstraat van speciaalzaken. Angelice is trots daar nu onderdeel van te zijn.

Ook Ben Hansen is onder de indruk van onze plantaardige gelato: "De ijsspecialiteiten van Angelice zijn onovertroffen. Doordat de gelato minder lucht en minder vet bevat dan roomijs, komen de smaken van ingrediënten krachtiger naar voren. Je proeft de échte fruitsmaken, pure cacao en zuivere smaakmakers als kaneel en vanille."

Je ziet het: ook bij NextDeli draait het om kwaliteit. De beste versproducten zijn er op één plek te vinden. Onze ambachtelijk bereide plantaardige gelato past perfect tussen de andere ambachtelijke leveranciers. We delen NextDeli met bijna veertig andere leveranciers. Samen leveren we meer dan vierduizend producten aan versspeciaalzaken en horecabedrijven. Genoeg keuze, dus! Ook handig: je bestelt alle producten tegelijkertijd vanuit je NextDeli account.

En bij al die leveranciers en hun ambachtelijke producten hoort ook hun vakkennis, advies en service. Want de aangeboden producten gaan direct van maker naar winkel. Dat biedt extra service, maar scheelt ook kosten en tijd: wel zo duurzaam. Daar staat Angelice achter.

Met deze samenwerking krijgt heel Nederland toegang tot onze plantaardige gelato. Daar zijn we blij mee: Angelice is dankzij NextDeli klaar voor landelijke dekking. Welke smaak kies jij? Bestel nú op NextDeli.nl!

Bekijk hier alle Gelato smaken van Angelice